100% vertrouwde archiefvernietiging

Brantjes Data-Vernietiging | Haarlem | Telefoon 023 - 532 1960 | sales@recycling.nl

Archiefvernietiging Aalsmeer

Uw confidentiële bedrijfsdocumenten gecertificeerd laten vernietigen

Wij zijn sinds 1988 gevestigd in Haarlem en kunnen uw oude archiefpapier snel ophalen in Aalsmeer. Hier is de bloemensector en aanverwante sectoren zoals banken, accountants, scholen en overige dienstverleners geconcentreerd rond de vestiging van Flora Holland Aalsmeer. Voor archiefvernietiging is Brantjes Data-Vernietiging gedurende meerder dagen per week actief in de regio. Wij halen uw papier op binnen drie werkdagen en voeren archiefvernietiging uit binnen 24 uur in onze gecertificeerde vernietigingslocatie in Haarlem.

Regio: Bloemenveiling, Kudelstaart, Rijsenhout

  • Papier wordt CA+ gecertificeerd vernietigd
  • Zowel eenmalige als frequente inzameling mogelijk
  • Ontvang na archiefvernietiging het vernietigingscertificaat

Grote of kleine hoeveelheden vertrouwelijk papier

Wij voeren archiefvernietiging uit voor slechts enkele archiefmappen en orders tot aan zeer grote archiefopruimingen waarbij gehele stellingen vernietigd moeten worden. Het is voor ons geen enkel probleem. Wij helpen u graag bij het inzamelen en vernietigen van al uw confidentiële documenten.

Archiefvernietiging Aalsmeer

Beveiligde containers en mankracht

Voor de inzameling van uw archiefmateriaal kunt u gebruik maken van onze beveiligde archiefcontainers. Wij hebben kleine rolcontainers, maar ook grote afzetcontainers. Heeft u hulp nodig bij het opruimen van uw archief? Geen probleem, wij kunnen de opruiming compleet voor u verzorgen.

Beveiligde Archiefcontainer Metalen Beveiligde Archiefcontainer Gesloten papiercontainer

Uw dagelijks papier laten vernietigen

Heeft uw bedrijf in Aalsmeer veel oud papier? Bijvoorbeeld afkomstig van oude uitgeprinte documenten, verslagen en klantlijsten? Gooi deze dan niet weg bij het oud papier, maar zamel al uw oudpapier gescheiden in. Wij zijn van mening dat al uw oud papier vertrouwelijk is. U kunt bij ons diverse beveiligde papiercontainers huren voor het gescheiden houden van uw oud papier. Wij legen uw containers wanneer u dit wilt. En voeren op onze locatie de papiervernietiging uit.

Meer informatie over archiefvernietiging en papiervernietiging

De vernietiging van papier verzorgen wij voor diverse bedrijven in Aalsmeer, bijvoorbeeld papier afkomstig van de bloemenveiling. Voor zowel grote als kleine hoeveelheden bieden wij een passende oplossing. Wij gaan altijd vertrouwd om met uw confidentiële documenten.

Heeft u vragen over archiefvernietiging in Aalsmeer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Of bel 023 - 532 1960 voor deskundig advies