100% vertrouwde archiefvernietiging

Brantjes Data-Vernietiging | Haarlem | Telefoon 023 - 532 1960 | sales@recycling.nl

Archiefvernietiging Den Haag

Uw confidentiële bedrijfsdocumenten gecertificeerd laten vernietigen

In Den Haag en omstreken zamelen wij vertrouwd papier in bij diverse bedrijven en instellingen. Zowel eenmalige als frequente opdrachten (op basis van abonnement) voeren wij uit. Inzameling, vervoer en vernietiging verloopt volgens de richtlijnen van onze CA+ certificering. Bij ons bent u er zeker van dat uw vertrouwelijk papier ook vertrouwelijk wordt behandeld en vernietigd. De inzameling van uw documenten verzorgen wij binnen een week. De papiervernietiging voeren wij binnen 24 uur uit op onze vernietigingslocatie in Haarlem.

Regio: Scheveningen, Rijswijk, Leidschendam, Zoetermeer, Delft en Wassenaar.

  • Betrouwbare archiefvernietiging door CA+ certificering
  • Archiefbescheiden worden binnen een week opgehaald
  • Ontvang na de vernietiging van uw documenten uw vernietigingscertificaat

Archiefopruiming in Den Haag

Bewaartermijnen verstrijken en uw archiefruimte is niet oneindig. U zoekt een bedrijf die uw oude archiefbescheiden op een betrouwbare manier kan vernietigen. Onze 25 jaar lange ervaring en gecertificeerd vernietigingsproces garanderen u 100% vernietiging van uw aangeboden papieren. Wij zamelen zowel kleine hoeveelheden en grote hoeveelheden aan archief in bij bedrijven in de regio van Den Haag.

Archiefvernietiging Den Haag

Op frequente basis uw oude confidentiële papier inzamelen

Dagelijks wordt er bij bedrijven veel oud papier weggegooid. Maar op dit papier staat vertrouwelijke informatie. Bijvoorbeeld klantgegevens, notulen en prijslijsten. U wilt deze gegevens niet zomaar bij het oudpapier werpen. Maak daarom gebruik van onze beveiligde papiercontainers. Laat uw containers legen wanneer u wilt. De inhoud wordt gecertificeerd vervoerd en vernietigd.

Beveiligde Archiefcontainer Metalen Beveiligde Archiefcontainer Gesloten papiercontainer

Meer informatie over de vernietiging van papier

Wij nemen graag uw opdracht met u door. Aan de hand van hoeveelheid en uw wensen zorgen wij voor een passende oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te klikken.

Heeft u vragen over de vernietiging van papier in Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Of bel 023 - 532 1960 voor deskundig advies