100% vertrouwde archiefvernietiging

Brantjes Data-Vernietiging | Haarlem | Telefoon 023 - 532 1960 | sales@recycling.nl

Archiefvernietiging Hoofddorp

Uw confidentiële bedrijfsdocumenten gecertificeerd laten vernietigen

Een archiefopruiming, of het vernietigen van dagelijks oud papier verzorgen wij voor bedrijven in Hoofddorp en Schiphol-Rijk. Wij bieden u diverse beveiligde papiercontainers aan voor het inzamelen van uw archiefpapier. De inhoud wordt op onze vernietigingslocatie binnen 24 uur vernietigd volgens de richtlijnen van onze CA+ certificering.

Regio: Schiphol, Nieuw-Vennep en Cruquius.

  • Archiefpapier binnen een week opgehaald
  • Zowel eenmalige als frequente inzameling mogelijk
  • Ontvang na archiefvernietiging het vernietigingscertificaat

Archiefvernietiging van archiefbescheiden

Wilt u oude ordners en archiefmappen vernietigd hebben? Bijvoorbeeld omdat hiervan de bewaarplicht is verstreken? Aan de hand van hoeveelheid stemmen wij samen met u de juiste containers af. Wij halen vervolgens de papiercontainers op wanneer u dat wilt. Het vertrouwelijk materiaal vernietigen wij binnen 24 uur. U ontvangt vervolgens het vernietigingscertificaat.

Archiefvernietiging Hoofddorp

Bedrijven in Hoofddorp

Aan de oostkant van Hoofddorp liggen de bedrijventerreinen Beukenhorst (bij Station Hoofddorp) en De Hoek (aan de Kruisweg, bij de Rijksweg A4). Aan de zuidkant liggen Graan voor Visch-Zuid en De President. Door de gunstige ligging van Hoofddorp ten opzichte van Schiphol zijn er veel nationale en internationale ondernemingen gevestigd zoals Walt Disney, Dura Vermeer, ASICS, Sanoma, Holland Casino, L`Oreal, TNT, Thomas Cook en meer. Hoofddorp verandert de komende twintig jaar flink en wordt nog meer stad. Toekomstige ontwikkelingen moeten de grootste kern van Haarlemmermeer in verschillende opzichten beter maken: beter bereikbaar, levendiger en duurzamer.

Papiervernietiging van dagelijks papier

In kantoren komt veel dagelijks confidentieel papier voor. Ons advies is om al uw oud papier in beveiligde papiercontainers te werpen. En deze containers frequent te laten legen. Wij verzorgen dit graag voor u. Op logische plekken plaatsen wij afsluitbare papiercontainers. Aan de hand van hoeveelheid en uw wensen legen wij de containers frequent. Het materiaal vernietigen wij binnen 24 uur.

Beveiligde papiercontainers

Wij bieden u diverse inzamelmiddelen aan. Waaronder kleine en grote rolcontainers. Maar ook grote afzetcontainers voor bijvoorbeeld een grote archiefopruiming.

Beveiligde Archiefcontainer Metalen Beveiligde Archiefcontainer Gesloten papiercontainer

Meer informatie over archiefvernietiging en papiervernietiging

De vernietiging van papier verzorgen wij voor diverse bedrijven in Hoofddorp. Bijvoorbeeld bij advocatenkantoren. Voor zowel grote als kleine hoeveelheden bieden wij een oplossing. Wij gaan altijd vertrouwd om met uw confidentiële documenten.

Heeft u vragen over archiefvernietiging in Hoofddorp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Of bel 023 - 532 1960 voor deskundig advies