100% vertrouwde archiefvernietiging

Brantjes Data-Vernietiging | Haarlem | Telefoon 023 - 532 1960 | sales@recycling.nl

Archiefvernietiging Leiden

Uw confidentiële bedrijfsdocumenten gecertificeerd laten vernietigen

In Leiden vernietigen wij voor diverse bedrijven het overjarig archief. Dit zijn zowel kleine als grote hoeveelheden aan confidentieel papier. Wij zorgen er voor dat uw vertrouwelijke documenten snel en gecertificeerd vernietigd worden. Uw gehele archiefopruiming kunnen wij voor u verzorgen.

Regio: Leiderdorp, Warmond, Oegstgeest en Voorschoten.

  • Betrouwbare archiefvernietiging door CA+ certificering
  • Archiefbescheiden worden binnen een week opgehaald
  • Ontvang na papiervernietiging uw vernietigingscertificaat

Hoe gaan we te werk?

Wilt u eenmalig papier laten vernietigen? Of wilt u dat wij op frequente basis uw confidentiële oud papier inzamelen en vernietigen? Wij noemen eenmalige opdrachten “archiefvernietiging” en frequente opdrachten “papiervernietiging”. Bij beide soorten opdrachten houden we ons aan de richtlijnen van onze CA+ certificering.

Archiefvernietiging Leiden

Een eenmalige opdracht, bijvoorbeeld een archiefopruiming

Vooral in de zomerperiode en aan het einde van het jaar ruimen bedrijven het archief op. Bent u in Leiden ook het archief aan het opschonen? Wij zamelen uw ordners, archiefmappen en archiefdozen in en vernietigen het materiaal binnen 24 uur op onze locatie in Haarlem. Wilt u volledig ontzorgd worden? Maak dan gebruik van onze mankracht.

Op frequente basis uw oude vertrouwelijke papier ophalen voor vernietiging

Veel bedrijven hebben dagelijks vertrouwelijk oudpapier. Ons advies is om dit papier in te zamelen met speciale beveiligde containers. Zie hieronder een greep uit ons containeraanbod. Bij u in Leiden kunnen we deze papiercontainers plaatsen en legen wanneer u dat wilt. Het materiaal wordt vervolgens binnen 24 uur vernietigd.

Beveiligde Archiefcontainer Metalen Beveiligde Archiefcontainer Gesloten papiercontainer

Meer informatie over archiefvernietiging in Leiden

Wij vernietigen zowel grote als kleine hoeveelheden vertrouwd papier. Wij bieden u een passende oplossing. Wij gaan altijd vertrouwd om met uw confidentiële documenten.

Heeft u vragen over de vernietiging van papier in Leiden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Of bel 023 - 532 1960 voor deskundig advies