100% vertrouwde archiefvernietiging

Brantjes Data-Vernietiging | Haarlem | Telefoon 023 - 532 1960 | sales@recycling.nl

Vernietigingslocatie

BEZOEK ONZE LOCATIE AAN DE CONRADWEG 19 IN HAARLEM

Brantjes Data-Vernietiging haalt de integriteit uit uw aangeboden materiaal. Dit doen wij op onze vernietigingslocatie gelegen in Haarlem aan Conradweg 19, de Waarderpolder. Al het ingezamelde vertrouwelijke papier wordt achter gesloten deuren uitgeladen in onze beveiligde vernietigingsloods. Daar worden alle documenten ontdaan van eventuele ordners, dozen en plastic mapjes.

Archiefopruiming

Locatie voldoet aan de richtlijnen van CA+

Onze vernietigingslocatie is streng beveiligd volgens de richtlijnen van onze certificeringen. Zo bevat onze vernietigingslocatie afsluitbare rolluiken, brandbeveiliging en camerabewaking. Daarnaast zijn al onze transportvoertuigen die gebruikt worden voor het ophalen van uw archief speciaal beveiligd met afsluitbare deuren en rolluiken. Naast onze vernietigingsloods bevindt zich het kantoor van Brantjes.

Vertrouwelijk materiaal langsbrengen

Normaal gesproken halen wij oude archieven op bij bedrijven en instellingen. Maar u kunt uw vertrouwelijke archief ook bij ons langsbrengen. Wij zijn bereikbaar op normale werkdagen van 7:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 8:00 uur tot 12:00. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 023 - 532 1960.


Bel vrijblijvend 023 - 532 1960 voor deskundig advies.